按紅色底個隻兔仔~

http://www.johnnys-net.jp/j/newyear_movie2011.html

tracyarashi 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(4) 人氣()


留言列表 (4)

禁止留言
  • sakuraimic
  • 網上買我諗好危險wo... 哈哈~ 平時的演唱會都入唔到去個page,五子的... 入唔到唔得架wo~ 哈哈~ (講到真係要來了gum)
    我要買頭個行中間位 --> 你可能要通宵排隊了... 哈哈~ 我都要握手位~
    [版主回覆01/02/2011 02:30:00]下~ 乜個網咁渣架... 哎呀呀~ 叫人幫手上網禁 我就排隊啦唯有~~~~~老細~ 我要請假呀~ (講到真係要來了gum X2)
  • sakuraimic
  • LEADER冇出聲呀 >.<   <-- 我都想講... 你快d叫他今年講多d野啦~ 講別世界的事都唔緊要,有把靚聲做咩gum浪費~
    如果五子真係來香港就好啦... 自從山P話來,我已經... 計劃緊如果嵐來港時要幾點出去排隊買飛... 早上六時去夠唔夠早..? 總之一定要請假去買~~
    [版主回覆01/02/2011 02:14:00]HEY~ 大野智~ 你講多D嘢啦~~!!!!!!  哈哈~ 不過我發覺佢做完SHIYAGARE有宮根SAN個集之後 唔知係唔係比MEMBERS 讚佢o個個風格幾好之後, 好似多左嘢講~~~ 唔知係唔係我錯覺呢~~? XD  不過睇黎呢個現象唔係維持左好耐~  呢個MESSAGE冇嘢講~~  唔緊要啦~ 番組多番D嘢講啦~~ 網上買飛得唔得呢? 我未試過呀~~~ 唔駛排隊咁辛苦MA~ (<--好懶的嵐飯)  我要買頭個行中間位~!! 哈哈~!!!!!!!!
  • Kwok
  • Hello!
    第一次留言呀!!如果真的揾嵐黎香港,開心透呀!!
    thank you for your update!!
     
    [版主回覆01/02/2011 00:04:00]HELLO~~ 1月1日第一次留言呢~ 好呀~! 係呀~!! 如果嵐真係黎的話~~~~~~~~~~~~ 我真係會癲左~!!  諗起都開心~ 抱住呢個期待過我們的2011年吧~! 
  • sakuraimic
  • Leader肯定又是自己化妝了!! 粉底好深色丫~ 哈哈~ 可能他上左癮了... 係時候記得幾個重要的日子!! 29/1, 4/2, 23/4, 27/8,明年好忙,而且要預備大量$$從銀包流走...
    [版主回覆01/01/2011 11:00:00]LEADER冇出聲呀 >.<  係囉~ LEADER好燶左 XDD  係呀~下年都係有豐富的嵐的一年~ YEAH~ 開心~! 同埋有傳言話INVITE山P黎香港的公司想揾嵐黎香港~!! 係就好喇~!!!!!!!!
【 X 關閉 】

【PIXNET 痞客邦】國外旅遊調查
您是我們挑選到的讀者!

填完問卷將有機會獲得心動好禮哦(注意:關閉此視窗將不再出現)

立即填寫取消